Babi Vendégház

Balatonfüred


Lemondási feltételek


Szállás lemondást csak írásban (e- mail, postai úton) fogadhatunk el! 

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: 

Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően főszezonban legalább 14, közép-, elő- és utószezonban legalább 7 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 6 hónapon belül felhasználható legalább a befizetett foglaló értékét kétszeresen meghaladó értékű foglalásnál.

Az újabb foglalás estén ismét kérünk foglalót. A végösszegből a helyszínen beszámítjuk a korábbi foglalóját és az új foglalóját is. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!

Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszám módosítására a szabad kapacitás függvényében van lehetőség. A módosítás plusz költségeket vonhat maga után.

Főszezonban a csak péntek és/vagy szombat éjszakai foglalásokra 20% felárat számolunk fel!

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a következő díjakat köteles fizetni:

Elő és utószezonban:

Az érkezés napján, illetve másnap 10 óráig történő kijelentkezés esetén 1 éjszaka díját; több éjszakás tartózkodás után 10 óráig történő kijelentkezés esetén a kijelentkezés napjáig esedékes díj, 10 óra utáni kijelentkezés esetén pedig az azt követő napi szállásdíj is kiszámlázásra kerül. Az ár kiszámítása ilyen esetben vendégházunk feladata. A korábban történő távozás éjszakánkénti ára arányaiban drágább lehet, mint a visszaigazolt foglalás éjszakánkénti ára, az igénybevett akciók és napi árak függvényében.

Közép- és főszezonban :

Korábbi kijelentkezéskor a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.SZÉP Kártyát


Erzsébet Utalványt 


Hitelkártyát elfogadunk !